10 tempat teraneh di dunia

10 Tempat Teraneh di Dunia

<!–

–>

Uncategorized
8811 views

1. Sealand: a micronation on the waters of the North Sea

Sealand adalah negara mini yang berlokasi 10 kilometer dari tepi pantai Suffolk, Inggris. Sealand dihuni oleh keluarga dan kerabat Paddy Roy Bates. Area yang bisa dihuni hanya sekitar 550 m2.

Meskipun kedaulatan dan kekuasaan negara ini tidak diakui oleh negara manapun, ini mungkin menjadi negara mini yang paling dikenal di dunia, dan kadang muncul dalam perdebatan sebagai studi kasus bagaimana berbagai prinsip hukum internasional bisa diperdebatkan.

2. Thank you for Fucking, Austria

Fucking adalah nama kota kecil di Austria (populasi 150). Kota kecil ini deikenal dengan nama “Fucking” kurang lebih sejak 1070. Hal yang paling populer di kota ini adalah marka jalan dengan nama kota ini, kadang banyak turis yang berbahasa inggris berhenti hanya untuk sekedar mengambil foto. Bahkan, marka jalan yang satu ini menjadi marka jalan paling banyak dicuri di Austria. Penduduk kota memiliki anggaran khusus untuk mengganti marka jalan yang dicuri tersebut.

3. A museum devoted to the Penis

The Icelandic Phallological Museum di Husavík, Islandia, adalah museum yang didedikasikan pada phallology. Saat ini museum ini memiliki 154 spesimen yang dipamerkan layaknya trofi berburu, dibalsem dengan formaldehia, atau dikeringkan di kotak display. Museum ini berusaha mengumpulkan spesimen penis dari setiap mamalia yang ada di Islandia, termasuk beberapa spesies yang terancam punah atau yang sudah punah di perairan Islandia.

4. Erving’s Location. Population: 1

Erving’s Location terletak di provinsi Coos, New Hampshire. Di New Hampshire lokasi, kontribusi, distrik , dan jual beli adalah hal yang terpisah dari provinsi yang bukan merupakan bagian dari kota dan memiliki pemerintahan sendiri secara terbatas(jika ada, kebanyakan tak berpenghuni).

Menurut sensus tahun 2000, satu orang hidup di Erving. Beberapa berspekulasi bahwa statistik sensus untuk Erving bisa saja merupakan malfungsi komputer.

5. The Mojave Lonely Phone Booth

The Mojave Phone Booth adalah satu-satunya telepon booth di Mojave National Preserve yang menarik perhatian banyak orang di tahun 1997, karena lokasinya yang tidak wajar. Booth yang satu ini berjarak 15 mil dari jalan raya terdekat antar negara bagian, dan bermil-mil dari bangunan manapun.

Orang-orang kadang menelpon booth ini hanya untuk mendapat jawaban, dan beberapa yang lain melakukan perjalanan ke lokasi booth ini untuk menjawab telepon, sering ada yang berkemah di sekitarnya. Ceritanya menginspirasi pembuatan film Mojave Phone Booth , yang dirilis 2006 lalu. Kok gw blom pernah denger nih pelem yah?

6. The smallest park in the world: 452 in2

Mill Ends Park di Portland, Oregon adalah taman terkecil di dunia, menurut Guinnes Book of Record. ‘taman’ ini berukuran 610mm yang pada tahun 1948 sebenarnya bertujuan dibangun untuk tiang lampu. Taman ini dilengkapi dengan beberapa barang yang tidak wajar selama bertahun-tahun termasuk kolam renang untuk kupu-kupu (lengkap dengan peralatan menyelam) dan miniatur ferris wheel (ditambah kran air dengan ukuran biasa). Tertarik buat mengalahkan rekor ini?

7. A Christian Chapel decorated by the bones of 40,000 people

he Sedlec Ossuary kapel kristen kecil, yang berlokasi di bawah Cemetery Church of All Saints di Czech Republic. The ossuary berisi kira-kira 40.000 tengkorak manusia yang ditata secara artistik untuk membentuk dekorasi dan peralatan untuk kapel tersebut.

8. Climb the World’s steepest street

Jalan sepi di pinggiran kota Baldwin Street, di New Zealand kota bagian selatan Dunedin, dianggap sebagai jalan paling curam di dunia.
Pada sudut paling maksimum, kemiringannya kira-kira 1:2.86 (20° atau 38%)- sehingga , untuk setiap jarak 2,86 meter secara horisontal, ketinggiannya mencapai 1 meter.

9. Walcome to Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch

Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch adalah desa di pulau Anglesey di Wales. Dikenal secara resmi memiliki nama tempat paling panjang di Inggris, dan di dunia. Nama panjang tersebut direncanakan di tahun 1860 atas kebanggan memiliki nama terpanjang dari jalur rel kereta api di Great Britain, tapi tidak dianggap kata otentik di tata bahasa Welsh. Kalau di terjemahkan ke dalam bahasa indonesia kira-kira artinya “Gereja St Mary di lembah pohon hazel putih dekat pusaran air cepat dan gereja gua merah St Tysilio ”.

llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch

10. Climb the Rabbit’s Hill

Colletto Fava adalah bukit yang berketinggian 1.500 m di bagian selatan daerah Piedmont di Italia. Tahun 2005, kelinci pink raksasa dibangun disisi pegunungan. Anggota grup seniman Viennese yang mendirikan ini bukan hanya berharap orang-orang akan memperhatikan karya mereka, tapi juga agar pendaki tertarik untuk mendaki dan beristirahat di atasnya. Kenapa harus kelinci?

…………………………………………………………………………………………………………………………………………………….
…………………………………………………………………………………………………………………………………………….10 weirdest place in the World
radhite
Uncategorized
8811 views

1. Sealand: a micronation on the waters of the North Sea

Sealand is a mini-state which is located 10 kilometers from the coastline Suffolk, England. Sealand inhabited by families and relatives of Paddy Roy Bates. Areas that can be occupied only about 550 m2.

Although the sovereignty and state power is not recognized by any country, this may be the best known mini-state in the world, and sometimes appear in the debate as a case study of how various principles of international law can be debated.

2. Thank you for Fucking, Austria

Fucking is a small town in Austria (population 150). Deikenal small town named “Fucking” more or less since 1070. The most popular in this city is the lane with the name of this town, sometimes a lot of English speaking tourists who stopped just to take photos. In fact, this one lane to lane most often stolen in Austria. Urban dwellers have a special budget to replace those stolen road marking.

3. A museum devoted to the Penis

The Icelandic Phallological Museum in Husavík, Iceland, is a museum dedicated to the phallology. Currently the museum has 154 specimens on display like hunting trophies, embalmed with formaldehia, or dried in display cases. The museum is trying to collect penis specimens from every mammal in Iceland, including several species that are endangered or already extinct in the waters of Iceland.

4. Erving’s Location. Population: 1

Erving’s Location is located in the province of Coos, New Hampshire. In New Hampshire location, contribution, districting, and buying and selling is a separate thing from the province that are not part of the city and have limited self-government (if it exists, mostly uninhabited).

According to the census of 2000, one person lived in Erving. Some speculate that the census statistics for Erving could have been a computer malfunction.

5. The Mojave Phone Booth Lonely

The Mojave Phone Booth is the only phone booth in the Mojave National Preserve which attracted many people in the year 1997, because the location is not natural. Booth, this one is 15 miles from the highway terdekat interstate, and many miles from any buildings.

People sometimes call this booth just to get a response, and several others traveled to the location of this booth to answer the phone, often there are encamped in the vicinity. His story inspired the film making Mojave Phone Booth, which was released in 2006 then. How come I never hear a nih pelem Blom yah?

6. The smallest park in the world: 452 in2 came

Mill Ends Park in Portland, Oregon is the smallest park in the world, according to the Guinness Book of Records. ‘Park’, measuring 610mm in 1948 which aims actually built to a lamppost. This park is equipped with some unusual items over the years including a swimming pool for butterflies (complete with diving equipment) and a miniature Ferris wheel (plus a water faucet with regular size). Interested create a record to beat this?

7. A Christian Chapel decorated by the bones of 40.000 people

he Sedlec Ossuary small Christian chapel, located beneath the Cemetery Church of All Saints in the Czech Republic. The ossuary containing about 40,000 human skeletons artistically arranged to form the decoration and equipment for the chapel.

8. Climb the World’s steepest street

A quiet street in a suburb of Baldwin Street, in southern New Zealand city of Dunedin, is considered the steepest street in the world.
On the angle at maximum, the slope is approximately 1:2.86 (20 ° or 38%) – so that, for every horizontal distance of 2.86 meters, its height reaches 1 meter.

9. Walcome to Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch

Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch is a village on the island of Anglesey in Wales. Known officially has the longest place name in England, and in the world. Long names are planned in 1860 for pride has the longest name of railway lines in Great Britain, but is not considered an authentic word in the grammar of Welsh. If translated into the Indonesian language roughly means “Church of St Mary in the valley of the white hazel rapid whirlpool and near the church of St. Tysilio red cave.”

llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch

10. The Rabbit’s Hill Climb

Colletto Fava is a hill that berketinggian 1500 m in the southern Piedmont region in Italy. Year 2005, was built beside the giant pink bunny hill. Group members who founded the Viennese artist is not just hope people will pay attention to their work, but also for climbers interested in climbing and resting on top. Why should a rabbit?

……..

This entry was posted in ((TANJUNGENIMNEWS) teraneh. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s